January 26, 2012

Selesai sudah

Despite kontroversi sana sini pasal nak buat kenduri arwah mak for her 100 hari kan, Alhamdulillah sumanya berjalan lancar.

Thanks to my sis, Sp dan abang/adik ipar serta anak2 buah yg bertungkus lumus tolong kuarkan pinggan, cuci pinggan, lap2 pinggan dan letak semula lepas selesai kenduri..

Lega rasanya bila segalanya selesai.  Walaupun ada adik beradik lain yg buat bodoh dan buat tak peduli terutama 2 abang aku tu, lantak lah dia. Antara dia dgn Allah jer. Jwab la esok.

Since cuti raya cina lama kan. Kenduri satu hari jer, selebihnya kami abiskan aktiviti mencari ikan, memancing belut dan bermanja2 diri kat tmpat facial bagai.

Next entry meh aku tunjuk camne cara2 memancing belut u ools.  Serius sekertu2 umur aku yg lahir dan besar kat bendang ni lah kali pertama dgn cara sebenar kami ikut memancing belut. Sungguh thrill. Ish...

Memory kad kamera DSLR lupa nak bawak jadik aku tak bole nak cerita lanjut tanpa gambar ye..Tunggu lah next entri.

2 comments:

Irfa said...

alhamdulillah :)

Kasih Nur Ain said...

amin..moga semua dipermudahkan..