March 25, 2011

Pidasanglang.blogspot.com : Please PM me

This morning, masa aku nak baca update Pida pnye blog ntah cam ne dia privatekan pulak. So masa aku nak masukkan email and password aku sbb nak baca blog dia terjadi sesuatu yg diluar jangkaan tanpa disengaja. Sbb bila aku klick kat blog Pida dia terus link kat blog aku la pulak.

Sorry dan maaf bebyk ye pida.  Mata tgh buat benda lain, tangan dok ralit menaip jer.  So, kalau pida ada baca entry saya ni PM saya thru FB ye, nanti saya bagi password saya untuk pida buang balik dari blog pida ya.

Maaf lagi sekali ye, kesilapan saya atas kekhilafan saya juga....

2 comments:

PidaSanglang said...

anna no prob kita manusia biasa...saya pun pernah jadi mcm ni...

Anna said...

thank you my dear... :)