November 16, 2011

Hapday..

Dengan ini dimaklumkan, ari ni aku hapday. Nak pi school ..ala amik duit bantuan yg gomen bagi tu..Ish, tak bek tau..seratus pun duit..kali 3 org ada dah 3 ratus..lepas gak tu kalau nak makan kepci ke mc d ker..hahaha haruss.

Smlm tu aku dah ushar2 bdak2 ni nak pi berjoli dgn duit tiga ratus tu..alah, saje nak test2 bdak2 ni. Bukan maen melenting Amal marah. Katanya gurubesar pesan beli baju sekolah jer duit tu. TAK BOLEH beli mende lain..baiklah nak..mama memain jer.

So, ari ni sungguh ada training kat opis dan ada makan free., tak kuasa ai..lagipun malas nak makan menu yg sama jer bohsan mak.

Jadik, kejap lagi nak siap2 kemas2 dan 1230pm dgn pantas aku nak turun. Ye, SP amik hafday gak. So lepas pi school leh balik umah baring2, golek2...layan tv..hiks...

Cuma nya, tak leh nak join2 geng meroyan kat fesbuk ler hari ni..haissh...

4 comments:

HappyIrfa said...

okey la tu..dapat jugak.
aku ni tak tahu apa status.
dapat ke tidak..sebab anak sulung skolah integrasi..anak no 2 baru nak masuk drjah 1 tahun depan.
sampai hari ni tak tahu apa berita..
kalau ada ,adalah..

sahromnasrudin said...

alhamdulillah...dpt rezeki kerajaan bg kan

Anna said...

Irfa, yg nak masuk jah satu tahun depan baru leh ambik.. yg sek integrasi tak pasti pulak camne..

Sahrom,
Alhamdulillah, org memberi kita menerima...

HappyIrfa said...

anna..
dengar citer skolah integrasi tu tak dapat :-( takpela..bukan rezki