March 18, 2011

Maher Zain - Insya Allah (Malay Version with Lyric + Download)



Sungguh rasa sayu je bila dgr lagu ni. Lagu ni menjadi kegilaan delin dan amal skg nih. Berulang2 kali dimainkan dari Hp aku yg aku download lagu ni kedalamnya.

Kalau dalam English version tak terasa sgt kesan dia. Bila dah dibahasa melayukan macam sayhdu gitew.  Terutama bila diamati bait2 lirik lagu tersebut kan.  Yg menyatakan dalam apa jua keadaan resah gelisah, suka duka kembalilah padanya. Insya Allah.

Selamat berhujung minggu dan mengemas rumah (bgi org2 yg macam aku, tunggu wkend baru nak mengerjakan segalamala).  Semoga kita semua di rahmati dan diberkati Allah sentiasa. Insya ALLAH

3 comments:

PidaSanglang said...

salam ukhwah dari follower ke 10

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam singgah...
layan lagu macam ni..tenang jiwa

Anna said...

Pida; salam ukhuwah gak.
Brutal : Indeed!.